Focaccia gastronorm
1080 gram
Varenummer: 023025 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850230250
Varenummer: 023025
EPD-nummer:
GTIN: 07040850230250
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel (64,7%), vann, olivenolje, rapsolje, gjær, salt, tørket surdeig (1,2%), havsalt, HVETEGLUTEN, vegetabilsk olje av raps, sukker, dekstrose, timian, rosmarin, estragon, meriean, emulgator(E472e), basilikum, oregano, melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre), HVETEmaltmel (0,1%), enzymer(Alfa amylase, Enzymer (HVETE)), antiklumpemiddel(E170)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 477 kJ/ 353 kcal |
| Fett | 13,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,60 g |
| Karbohydrat | 47,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,00 g |
| Kostfiber | 2,20 g |
| Protein | 8,70 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferskt brød |
| Varenummer | 023025 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07040850230250 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 15.05.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 3 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















