Bildebeskrivelse
Brødskala Halvgrovt

FROKOST RUG DEIG

110 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 061130
EPD-nummer: 4223442
GTIN: 07040850611301

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

201 produkter i databasen

Ingredienser

vann, HVETEmel, sammalt RUG, RUGmel, solsikkekjerner, YOGHURTpulver, HVETEGLUTEN, salt, gjær, maltet tørket og knust RUG, vegetabilsk olje og fett av raps og kokos, sukker, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), fortykningsmiddel(E415, E412), surhetsregulerende middel(E327, E330, E262ii), vegetabilsk olje av raps, antiklumpemiddel(E341b), malt, enzymer(Alfa amylase), aroma(Smør), melbehandlingsmiddel(E300), sitronsyre, farge(E160a)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 145 kJ/ 274 kcal
Fett 5,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,90 g
Karbohydrat 45,20 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Kostfiber 4,30 g
Protein 8,90 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 061130
EPD-nummer 4223442
GTIN 07040850611301
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 08.02.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt