Fyrstekake
430 gram
Varenummer: 046020 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850460206
Varenummer: 046020
EPD-nummer:
GTIN: 07040850460206
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, HVETEmel, EGGehvite, vegetabilsk olje og fett ( raps og kokos), aprikoskjerner, potetflak, vann, modifisert stivelse, fortykningsmiddel(E1414, E404), EGG, hevemiddel(E500, E450, E503), vegetabilsk olje av , SOYAmel, stivelse, glukosesirup, farge(E150c, E160a, E160b), konserveringsmiddel(E202), aroma, potetstivelse, salt, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), naturlig aroma (smør), sitronsyre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 770 kJ/ 423 kcal |
Fett | 15,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,70 g |
Karbohydrat | 64,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 46,60 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 5,60 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 046020 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850460206 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 15.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -15 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |