Glutenfri loff kart.
500 gram
Varenummer: 114050 | EPD-nummer: 4646584 | GTIN: 07040851140503
Varenummer: 114050
EPD-nummer: 4646584
GTIN: 07040851140503
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
gl.fri hvetestivelse, vann, dekstrose, rapsolje, tapiokastivelse, gjær, fortykningsmiddel(E412), fiber, emulgator(Solsikkelecitin, E471), salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 933 kJ/ 223 kcal |
| Fett | 4,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 41,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,30 g |
| - Stivelse | 36,00 g |
| Kostfiber | 4,90 g |
| Protein | 2,60 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 114050 |
| EPD-nummer | 4646584 |
| GTIN | 07040851140503 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.05.2019 |
| Oppdatert dato | 16.05.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















