Glutenfri loff kart.
500 gram
Varenummer: 114050 | EPD-nummer: 4646584 | GTIN: 07040851140503
Varenummer: 114050
EPD-nummer: 4646584
GTIN: 07040851140503
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
gl.fri hvetestivelse, vann, dekstrose, rapsolje, tapiokastivelse, gjær, fortykningsmiddel(E412), fiber, emulgator(Solsikkelecitin, E471), salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 933 kJ/ 223 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 41,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,30 g |
- Stivelse | 36,00 g |
Kostfiber | 4,90 g |
Protein | 2,60 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 114050 |
EPD-nummer | 4646584 |
GTIN | 07040851140503 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.05.2019 |
Oppdatert dato | 16.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |