Glutenfri bløtekakebunn kart
275 gram
Varenummer: 114040 | EPD-nummer: | GTIN: 07040851140404
Varenummer: 114040
EPD-nummer:
GTIN: 07040851140404
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, hvetestivelse, EGG, vann, fortykningsmiddel(E1414, E466), emulgator(E475, E471), hevemiddel(E450, E500), glukose(Tørket glykosesirup), risstivelse, EGGehvitepulver, farge(E160a)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 025 kJ/ 247 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 49,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
- Stivelse | 39,00 g |
Kostfiber | 0,30 g |
Protein | 3,90 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 114040 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040851140404 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.08.2016 |
Oppdatert dato | 15.02.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 170 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |