Glutenfritt Fiberbrød kart
550 gram
Varenummer: 114051 | EPD-nummer: 4646592 | GTIN: 07040851140510
Varenummer: 114051
EPD-nummer: 4646592
GTIN: 07040851140510
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
vann, hvetestivelse, linfrø, fiber av eple, rapsolje, solsikkekjerner, dekstrose, chiafrø, malte linfrø, gjær, tapiokastivelse, fiber, salt, emulgator(E471), fortykningsmiddel(E412)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 965 kJ/ 232 kcal |
| Fett | 9,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 31,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,70 g |
| - Stivelse | 25,80 g |
| Kostfiber | 8,00 g |
| Protein | 3,70 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 114051 |
| EPD-nummer | 4646592 |
| GTIN | 07040851140510 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 18.08.2016 |
| Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 170 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















