Glutenfritt kornbrød kart
500 gram
Varenummer: 114052 | EPD-nummer: 4646600 | GTIN: 07040851140527
Varenummer: 114052
EPD-nummer: 4646600
GTIN: 07040851140527
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
glutenfri hvetestivelse, vann, linfrø, dekstrose, rapsolje, sirup, fiber av eple, solsikkekjerner, tapiokastivelse, gjær, gresskarkjerner, fiber, emulgator(Solsikkelecitin, E471), fortykningsmiddel(E412), salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 023 kJ/ 245 kcal |
| Fett | 6,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 43,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,50 g |
| - Stivelse | 36,30 g |
| Kostfiber | 4,20 g |
| Protein | 2,00 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 114052 |
| EPD-nummer | 4646600 |
| GTIN | 07040851140527 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 18.08.2016 |
| Oppdatert dato | 16.05.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 170 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















