Gourmet loff
405 gram
Varenummer: 010053 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850100539
Varenummer: 010053
EPD-nummer:
GTIN: 07040850100539
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, salt, SESAMfrø, valmuefrø, vegetabilsk fett og olje av raps og kokos, gjær, enzymer(Alfa amylase)valmuefrø
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel, Valnøtter), Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 054 kJ/ 249 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 47,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 010053 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850100539 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.01.2016 |
Oppdatert dato | 06.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |