Hamburgerbrød PurPur skåret
90 gram
Varenummer: 295138 | EPD-nummer: 4514428 | GTIN: 07040852951382
Varenummer: 295138
EPD-nummer: 4514428
GTIN: 07040852951382
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, SEMULEgryn, purpur fullkornHVETE, sukker, sammalt RUG, siktet RUG, SOYAflak, vegetabilsk olje og fett (raps, kokos), HVETEGLUTEN, gresskarkjerner, gjær, salt, solsikkekjerner, potetflak, vegetabilsk olje av raps, emulgator(E472e, E471), fortykningsmiddel(E466), aroma(Naturlig smøraroma), melbehandlingsmiddel(E300), enzymer(Alfa amylase),
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 146 kJ/ 271 kcal |
Fett | 4,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 40,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,50 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 295138 |
EPD-nummer | 4514428 |
GTIN | 07040852951382 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.08.2016 |
Oppdatert dato | 16.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |