HAVREKLI BRØD DEIG
700 gram
Varenummer: 054015 | EPD-nummer: 4223202 | GTIN: 07040850540151
Varenummer: 054015
EPD-nummer: 4223202
GTIN: 07040850540151
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
vann, hvetemel, sammalt hvete, havregryn, havrekli, sammalt rug, hvetegluten, gjær, salt, sukker, invertsukker, emulgator (E472e, E471), maltekstrakt av bygg, dekstrose, vegetabilsk olje av raps, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (alfa amylase), antiklumpmiddel (E170)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 032 kJ/ 247 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 43,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,30 g |
Kostfiber | 5,40 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 054015 |
EPD-nummer | 4223202 |
GTIN | 07040850540151 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 08.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |