HOTELLOFF FIN SKÅRET
950 GRM
Varenummer: 010070 | EPD-nummer: 4227880 | GTIN: 07040850100706
Varenummer: 010070
EPD-nummer: 4227880
GTIN: 07040850100706
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sukker, salt, gjær, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), melbehandlingsmiddel(E300), enzymer(Alfa amylase), vegetabilsk olje (raps), surhetsregulerende middel(E330), antiklumpemiddel(E341b),
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 036 kJ/ 244 kcal |
| Fett | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 48,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,50 g |
| Kostfiber | 1,90 g |
| Protein | 7,60 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferskt brød |
| Varenummer | 010070 |
| EPD-nummer | 4227880 |
| GTIN | 07040850100706 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 16.01.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 15 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 5 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















