Hotelloff grov skåret
1170 gram
Varenummer: 011040 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850110408
Varenummer: 011040
EPD-nummer:
GTIN: 07040850110408
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt HVETE, vann, HVETEGLUTEN, HVETEmel, salt, sukker, gjær, emulgator(E472e, E471), vegetabilsk olje av raps, melbehandlingsmiddel(E300), enzymer(Alfa amylase),
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 923 kJ/ 221 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 38,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 6,60 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 011040 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850110408 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.12.2015 |
Oppdatert dato | 06.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 15 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |