HOTELLOFF GROV
1170 gram
Varenummer: 095060 | EPD-nummer: 4233359 | GTIN: 07040850950608
Varenummer: 095060
EPD-nummer: 4233359
GTIN: 07040850950608
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt HVETE, vann, HVETEGLUTEN, HVETEmel, gjær, salt, sukker, emulgator(E472e, E471), vegetabilsk olje av raps, melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), enzymer(Alfa amylase)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten
Hvete |
||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Sesamfrø, Melk og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 923 kJ/ 221 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 38,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Kostfiber | 6,60 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 095060 |
EPD-nummer | 4233359 |
GTIN | 07040850950608 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 14.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |