Hvit Dame 14 prs frys kart
1400 gram
Varenummer: 080156 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850801566
Varenummer: 080156
EPD-nummer:
GTIN: 07040850801566
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, EGG, rørte jordbær 80% bær, HVETEmel, MANDLER, glukose, hevemiddel(E575, E500, E450a), emulgator(E475), MELKepulver, SOYAmel, søtstoff(E420), farge(E160, E160b, E100), fortykningsmiddel(E404, E412, E413, E1422, E440), stabilisator(E407, E410, E333), aroma(, Vaniljearoma), salt, invertsirup, modifisert stivelse, konserveringsmiddel(E200, E202, E211), vegetabilsk fett av kokos, kakaopulver, surhetsregulerende middel(E331, E330), stivelse, vann
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Mandel |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 133 kJ/ 292 kcal |
Fett | 13,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,80 g |
Karbohydrat | 37,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 28,90 g |
Kostfiber | 0,60 g |
Protein | 5,30 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 080156 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850801566 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.12.2015 |
Oppdatert dato | 12.02.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -15 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |