HVIT DAME
1400 gram
Varenummer: 040120 | EPD-nummer: 4230926 | GTIN: 07040850401209
Varenummer: 040120
EPD-nummer: 4230926
GTIN: 07040850401209
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, FLØTE, EGG, HVETEmel (10,2%), jordbær, MANDLER, hevemiddel(E575, E500, E450a), emulgator(E475), MELKepulver, glukose, farge(E163, E100, E160), fortykningsmiddel(E412, E413, E1422, E440), aroma(Vaniljearoma), salt, SOYAmel, søtstoff(E420), invertsirup, gelatin (storfe), konserveringsmiddel(E202, E211), antioksidanter(E330), vegetabilsk fett av kokos, stabilisator(E407, E333, E509), kakaopulver, stivelse, risstivelse, modifisert stivelse (mais), vann
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 071 kJ/ 271 kcal |
Fett | 13,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,20 g |
Karbohydrat | 35,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 24,60 g |
Kostfiber | 0,30 g |
Protein | 4,40 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 040120 |
EPD-nummer | 4230926 |
GTIN | 07040850401209 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |