JORDBÆRKAKE
2460 gram
Varenummer: 042010 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850420101
Varenummer: 042010
EPD-nummer:
GTIN: 07040850420101
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, vann, jordbær, EGG, HVETEmel, MANDLER, kjerneMELK, skummet MELKepulver, vegetabilsk fett av kokos, modifisert stivelse, fortykningsmiddel(E440, E412), hevemiddel(E575, E500), glukose, konserveringsmiddel(E211, E202), MELKeprotein, aroma(, Vaniljearoma, Vanilje), emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), EGGeplomme, farge(E160a, E101, E101i), salt, vegetabilsk olje (raps), antiklumpemiddel(E170), surhetsregulerende middel(E330, E507, E339), stabilisator(E407), konsentrert sukret MELK
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 090 kJ/ 261 kcal |
Fett | 18,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,50 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,20 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 4,20 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 042010 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850420101 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 07.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |