Bildebeskrivelse
Brødskala Fint

JULEBRØD

490 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 016011
EPD-nummer: 4235636
GTIN: 07040850160113

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, rosiner, sukker, vann, FLØTE, sitronskall, gjær, invertsukker, vegetabilsk fett og olje (raps, kokos), EGG, HVETEGLUTEN, kardemomme, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), surhetsregulerende middel(E330), salt, aroma(Smør), MELKesyrekultur, rapsolje, enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 404 kJ/ 336 kcal
Fett 7,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,80 g
Karbohydrat 59,50 g
hvorav
- Sukkerarter 31,10 g
Kostfiber 2,90 g
Protein 6,40 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 016011
EPD-nummer 4235636
GTIN 07040850160113
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 05.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 4 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 4 dager
Lagringsgrad