JULEBRØD
490 gram
Varenummer: 016011 | EPD-nummer: 4235636 | GTIN: 07040850160113
Varenummer: 016011
EPD-nummer: 4235636
GTIN: 07040850160113
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, rosiner, sukker, vann, FLØTE, sitronskall, gjær, invertsukker, vegetabilsk fett og olje (raps, kokos), EGG, HVETEGLUTEN, kardemomme, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), surhetsregulerende middel(E330), salt, aroma(Smør), MELKesyrekultur, rapsolje, enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 404 kJ/ 336 kcal |
Fett | 7,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 59,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 31,10 g |
Kostfiber | 2,90 g |
Protein | 6,40 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 016011 |
EPD-nummer | 4235636 |
GTIN | 07040850160113 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 05.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 4 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |