
Knekkebrød original
190 gram
Varenummer: 113120 | EPD-nummer: 4464590 | GTIN: 07040851131204
Varenummer: 113120
EPD-nummer: 4464590
GTIN: 07040851131204

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: HARDANGER
8 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt RUG (28%), HAVREgryn (18%), SESAMfrø, gresskarkjerner, linfrø, solsikkekjerner, vegetabilsk olje av raps, vann, salt
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Havre, Rug |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Rug |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 901 kJ/ 454 kcal |
Fett | 28,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,70 g |
Karbohydrat | 33,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 9,80 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 113120 |
EPD-nummer | 4464590 |
GTIN | 07040851131204 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 13.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |