Knekkebrød havsalt urter
190 gram
Varenummer: 113121 | EPD-nummer: 4464632 | GTIN: 07040851131211
Varenummer: 113121
EPD-nummer: 4464632
GTIN: 07040851131211
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: HARDANGER
8 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt RUG (27%), HAVREgryn (18%), gresskarkjerner, solsikkekjerner, SESAMfrø, linfrø, vann, vegetabilsk olje av raps, løk, maltodekstrin, persille, aroma(SELLERI), solsikkeolje, antioksidanter(E301, E330), gjærekstrakt, antiklumpemiddel(E535, E551), SENNEPmel, koriander, kikertmel, SENNEPfrø, spisskummenfrø, chili, pepper, fenikkel, valmuefrø, bukkehornkløverfrø, havsalt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 886 kJ/ 451 kcal |
Fett | 28,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,50 g |
Karbohydrat | 33,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 9,80 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 113121 |
EPD-nummer | 4464632 |
GTIN | 07040851131211 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 13.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 150 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |