KUVERTBRØD URTE
35 gram
Varenummer: 294122 | EPD-nummer: 4229654 | GTIN: 07040851120321
Varenummer: 294122
EPD-nummer: 4229654
GTIN: 07040851120321
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, gjær, sukker, salt, timian, rosmarin, estragon, meriean, HVETEGLUTEN, basilikum, oregano, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), fortykningsmiddel(E412), potetstivelse, antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 985 kJ/ 235 kcal |
| Fett | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,35 g |
| Karbohydrat | 46,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,60 g |
| Kostfiber | 1,90 g |
| Protein | 8,00 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 294122 |
| EPD-nummer | 4229654 |
| GTIN | 07040851120321 |
| GTIN2 | 07040859110195 |
| GTIN3 | 07040859110195 |
| Opprettet dato | 29.10.2014 |
| Oppdatert dato | 19.09.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















