Marsipanblokk 20 pers
2300 gram
Varenummer: 049205 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850492054
Varenummer: 049205
EPD-nummer:
GTIN: 07040850492054
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, vann, HVETEmel (5,4%), MANDLER, helEGGpulver, bringebær, glukose, SOYAmel, hevemiddel(E575, E500, E450a), emulgator(E475), fortykningsmiddel(E412, E413, E1422, E440), søtstoff(E420), invertsirup, MELKepulver, konserveringsmiddel(E202, E211), farge(E163, E100, E160), gelatin (storfe), aroma(Vaniljearoma), salt, antioksidanter(E330), vegetabilsk fett av kokos, stivelse, kakaopulver, risstivelse, modifisert stivelse (mais), stabilisator(E407, E333)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Mandel |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 429 kJ/ 342 kcal |
Fett | 17,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,40 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 32,20 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 049205 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850492054 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |