MARSIPANBLOKK 5 pers
510 gram
Varenummer: 040211 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850402114
Varenummer: 040211
EPD-nummer:
GTIN: 07040850402114
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, FLØTE, vann, HVETEmel (9,3%), helEGGpulver, MANDLER, bringebær, glukose, hevemiddel(E575, E500, E450a), emulgator(E475), SOYAmel, MELKepulver, fortykningsmiddel(E412, E1422, E440, E413), søtstoff(E420), farge(E163, E100, E160), invertsirup, aroma(Vaniljearoma), salt, konserveringsmiddel(E211, E202), gelatin (storfe), antioksidanter(E330), vegetabilsk fett av kokos, kakaopulver, stivelse, risstivelse, modifisert stivelse (mais), stabilisator(E407, E333)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 316 kJ/ 315 kcal |
Fett | 12,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,30 g |
Karbohydrat | 44,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 34,00 g |
Kostfiber | 0,80 g |
Protein | 5,30 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 040211 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850402114 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 04.06.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |