MARSIPANSTANG
525 gram
Varenummer: 080144 | EPD-nummer: 4230272 | GTIN: 07040850801443
Varenummer: 080144
EPD-nummer: 4230272
GTIN: 07040850801443
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, vann, HVETEmel, helEGGpulver, MANDLER, bringebær, glukose, hevemiddel(E575, E500, E450a, E450), emulgator(E475), SOYAmel, fortykningsmiddel(E440, E412, E413, E401), MELKepulver, søtstoff(E420), invertsirup, farge(E160), stabilisator(E410, E333), aroma(Vaniljearoma), salt, konserveringsmiddel(E202), surhetsregulerende middel(E330, E331)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter
Mandel |
||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 374 kJ/ 328 kcal |
Fett | 15,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,50 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,00 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 4,80 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 080144 |
EPD-nummer | 4230272 |
GTIN | 07040850801443 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 12.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |