MARTINS GROVE
900 gram
Varenummer: 013042 | EPD-nummer: 4230892 | GTIN: 07040850130420
Varenummer: 013042
EPD-nummer: 4230892
GTIN: 07040850130420
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
vann, sammalt HVETE, sammalt RUG, HAVRE helkorn, HAVREgryn, HAVREkli, solsikkekjerner, linfrø, BYGG, salt, HVETEGLUTEN, HVETEmel, gjær, surhetsregulerende middel(E327, E330, E262ii), sukker, fortykningsmiddel(E412), vegetabilsk olje av raps, malt, emulgator(E471), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(E300)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sennep, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 964 kJ/ 230 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 36,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Kostfiber | 7,40 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 013042 |
EPD-nummer | 4230892 |
GTIN | 07040850130420 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 24.01.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 5 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |