NAPOLEONSKAKE

140 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 044030
EPD-nummer:
GTIN: 07040850440307

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

204 produkter i databasen

Ingredienser

FLØTE, vann, sukker, kjerneMELK, HVETEmel (4,5%), vegetabilsk fett av kokos, vegetabilsk fett av raps, vegetabilsk olje av palme (sg sertifisert), salt, modifisert stivelse, konserveringsmiddel(E200, E202), aroma(, Vaniljearoma), emulgator(E471, E475, Rapslecetin), potetstivelse, antioksidanter(E330), farge(E160a, E101), gelatin (storfe), glukose, maltmel av BYGG, melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre), risstivelse, modifisert stivelse (mais), fortykningsmiddel(E412), stabilisator(E407), surhetsregulerende middel(E262, E270)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter), Egg, Sesamfrø og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 153 kJ/ 276 kcal
Fett 20,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,70 g
Karbohydrat 20,60 g
hvorav
- Sukkerarter 14,60 g
Kostfiber 0,20 g
Protein 2,50 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 044030
EPD-nummer
GTIN 07040850440307
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 16.05.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 2 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad