PRINSESSEBOLLER DEIG

110 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 060020
EPD-nummer: 4221313
GTIN: 07040850600206

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, vann, sukker, vegetabilsk fett og olje(raps, kokos), rosiner, gjær, fortykningsmiddel(E1414, E401, E412), MELKepulver, vegetabilsk olje og fett (raps, kokos), salt, MYSEpulver, helEGGpulver, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), kardemomme, MELKesukker, HVETEGLUTEN, farge(E160a, E101, E160e), naturlig SMØRaroma, aroma(Vaniljearoma), HVETEstivelse, surhetsregulerende middel(E330), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre)

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 265 kJ/ 302 kcal
Fett 8,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,90 g
Karbohydrat 49,30 g
hvorav
- Sukkerarter 16,10 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 6,60 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 060020
EPD-nummer 4221313
GTIN 07040850600206
GTIN2 07040859060032
GTIN3 07040859060032
Opprettet dato 29.10.2014
Oppdatert dato 08.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad