RUGBRØD
900 GRM
Varenummer: 013043 | EPD-nummer: 4230868 | GTIN: 07040850130437
Varenummer: 013043
EPD-nummer: 4230868
GTIN: 07040850130437
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt HVETE (35,4%), vann, sammalt RUG (8,3%), solsikkekjerner, HVETEkli (4,2%), HVETE (helkorn) (4,2%), linfrø, gresskarkjerner, RUGmel (2,4%), solsikkefrø, gjær, salt, SOYAkjerner, tørket RUGsurdeig (0,4%), fortykningsmiddel(E412), HVETEmel (0,4%), maltet HVETE, emulgator(E471), HVETEGLUTEN, maltekstrakt av BYGG, surhetsregulerende middel(E270), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre), enzymer(Alfa amylase)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sennep og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 129 kJ/ 270 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,20 g |
Karbohydrat | 33,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 9,60 g |
Protein | 9,80 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 013043 |
EPD-nummer | 4230868 |
GTIN | 07040850130437 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 12.02.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |