RUNDSTYKKER FINE
45 gram
Varenummer: 021012 | EPD-nummer: 4231056 | GTIN: 07040850210122
Varenummer: 021012
EPD-nummer: 4231056
GTIN: 07040850210122
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, durumHVETE, vann, SEMULEgryn, gjær, tørket surdeig, sukker, vannn, salt, vegetabilsk olje av raps, HVETEGLUTEN, HVETEmaltmel, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 088 kJ/ 260 kcal |
| Fett | 1,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 50,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,30 g |
| Kostfiber | 2,10 g |
| Protein | 8,80 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferskt brød |
| Varenummer | 021012 |
| EPD-nummer | 4231056 |
| GTIN | 07040850210122 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 04.06.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















