Bildebeskrivelse
Brødskala Fint

RUNDSTYKKER FINE

45 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 021012
EPD-nummer: 4231056
GTIN: 07040850210122

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, durumHVETE, vann, SEMULEgryn, gjær, tørket surdeig, sukker, vannn, salt, vegetabilsk olje av raps, HVETEGLUTEN, HVETEmaltmel, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 088 kJ/ 260 kcal
Fett 1,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 50,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Kostfiber 2,10 g
Protein 8,80 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 021012
EPD-nummer 4231056
GTIN 07040850210122
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 04.06.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 1 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad