RUNDSTYKKER FIN DEIG
60 gram
Varenummer: 061011 | EPD-nummer: 4221578 | GTIN: 07040850610113
Varenummer: 061011
EPD-nummer: 4221578
GTIN: 07040850610113
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
hvetemel, vann, salt, gjær, hvetegluten, sukker, emulgator (E472e, E471, E322 soyalecithin), fortykningsmiddel (E415,E412), antiklumpmiddel (E341b) vegetabilsk olje av raps, enzymer (alfa amylase), melbehandlingsmiddel (E300)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 057 kJ/ 253 kcal |
| Fett | 1,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 48,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,90 g |
| Kostfiber | 2,00 g |
| Protein | 8,50 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 061011 |
| EPD-nummer | 4221578 |
| GTIN | 07040850610113 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 08.02.2018 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















