RUNDSTYKKER GROVE
70 gram
Varenummer: 021020 | EPD-nummer: 4230991 | GTIN: 07040850210207
Varenummer: 021020
EPD-nummer: 4230991
GTIN: 07040850210207
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sammalt HVETE, HVETEflak (maltede), gjær, vannn, salt, HVETEGLUTEN, vegetabilsk olje av raps, sukker, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), vegetabilsk fett av raps og kokos, antiklumpemiddel(, E170)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 052 kJ/ 251 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 46,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Kostfiber | 4,10 g |
Protein | 8,80 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 021020 |
EPD-nummer | 4230991 |
GTIN | 07040850210207 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 18.01.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |