Bildebeskrivelse
Brødskala Halvgrovt

RUNDSTYKKER SPELT DEIG

75 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 061030
EPD-nummer: 4221412
GTIN: 07040850610304

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

SPELTmel, vann, sammalt SPELT, gresskarkjerner, solsikkekjerner, gjær, surdeig av SPELT, hampemel, røstet maltmel av HVETE, salt, linfrø, maltekstrakt av BYGG, HVETEmel, rismel, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), HVETEGLUTEN, sukker, vegetabilsk olje av raps, antiklumpemiddel(E341c, E341b), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), enzymer(Alfa amylase), fortykningsmiddel(E412)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Spelt, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sennep og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 169 kJ/ 279 kcal
Fett 8,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 38,40 g
hvorav
- Sukkerarter 3,30 g
Kostfiber 3,90 g
Protein 12,40 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 061030
EPD-nummer 4221412
GTIN 07040850610304
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 08.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad