RUNDSTYKKER
45 gram
Varenummer: 021022 | EPD-nummer: 4231049 | GTIN: 07040850210221
Varenummer: 021022
EPD-nummer: 4231049
GTIN: 07040850210221
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, RUGmel, solsikkefrø, SOYAkjerner, gjær, fortykningsmiddel(E412), salt, linfrø, maltet HVETE, vegetabilsk olje av raps, HVETEGLUTEN, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), sukker, vegetabilsk fett av raps, vegetabilsk fett av kokos, surhetsregulerende middel(E330, E270), maltekstrakt av BYGG, melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), enzymer(Alfa amylase), antiklumpemiddel(E341b), aroma, farge(E160a)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 182 kJ/ 283 kcal |
Fett | 7,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,80 g |
Karbohydrat | 42,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 3,70 g |
Protein | 10,10 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 021022 |
EPD-nummer | 4231049 |
GTIN | 07040850210221 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 18.01.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |