RUSTIKKE SURDEIGSBRØD FIN
540 gram
Varenummer: 015090 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850150909
Varenummer: 015090
EPD-nummer:
GTIN: 07040850150909
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, HVETEGLUTEN, salt, HVETEmaltmel, tørket HVETEsurdeig, RUGmaltmel, RUGmel, HVETEkli, maltekstrakt (BYGG), gjær, inaktiv tørrgjær, melbehandlingsmiddel(E300), enzymer(Alfa amylase),
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Sennep, Sesamfrø, Soya og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 958 kJ/ 229 kcal |
| Fett | 1,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 42,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Kostfiber | 2,20 g |
| Protein | 9,60 g |
| Salt | 1,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 015090 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07040850150909 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 06.05.2019 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 12 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 2 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















