Brødskala Fint

RUSTIKT LANDBRØD

720 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 015083
EPD-nummer: 4231999
GTIN: 07040850150831

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, RUGmel, vann, gjær, salt, vannn, HVETEGLUTEN, tørket RUGsurdeig, sukker, røstet maltmel av HVETE, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), rapsolje

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 039 kJ/ 248 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 47,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Kostfiber 3,10 g
Protein 7,50 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 015083
EPD-nummer 4231999
GTIN 07040850150831
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 05.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 5 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 5 dager
Lagringsgrad