RUSTIKT LANDBRØD
720 gram
Varenummer: 015083 | EPD-nummer: 4231999 | GTIN: 07040850150831
Varenummer: 015083
EPD-nummer: 4231999
GTIN: 07040850150831
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, RUGmel, vann, gjær, salt, vannn, HVETEGLUTEN, tørket RUGsurdeig, sukker, røstet maltmel av HVETE, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), rapsolje
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 039 kJ/ 248 kcal |
Fett | 1,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 47,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 3,10 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 015083 |
EPD-nummer | 4231999 |
GTIN | 07040850150831 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 05.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 5 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 5 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |