Scones grov lettst. kart
75 gram
Varenummer: 113111 | EPD-nummer: | GTIN: 07040851131112
Varenummer: 113111
EPD-nummer:
GTIN: 07040851131112
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sukker, rosiner, hevemiddel(E575, E500, E450), HAVREgryn, linfrø, solsikkekjerner, vegetabilsk olje av palme og raps, MYSEpulver, HVETEkli, EGG, fortykningsmiddel(E466), salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya, Sesamfrø og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 305 kJ/ 312 kcal |
| Fett | 12,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,80 g |
| Karbohydrat | 44,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 13,50 g |
| Kostfiber | 5,40 g |
| Protein | 8,10 g |
| Salt | 1,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 113111 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07040851131112 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 23.12.2015 |
| Oppdatert dato | 04.06.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -15 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















