Setesdalsbrød skåret
810 gram
Varenummer: 015213 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850152132
Varenummer: 015213
EPD-nummer:
GTIN: 07040850152132
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, fullkornsHVETE, maltet HVETEflak, RUGkli, HAVREgryn, SESAMfrø, linfrø, maltekstrakt av BYGG, salt, gjær, fortykningsmiddel(E412), emulgator(E481), antiklumpemiddel(E170), melbehandlingsmiddel(E300), enzymer(Alfa amylase), surhetsregulerende middel(E340i),
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Soya, Sesamfrø og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 041 kJ/ 249 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 41,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,20 g |
Kostfiber | 5,70 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 015213 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850152132 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.08.2016 |
Oppdatert dato | 18.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |