Brødskala Halvgrovt

SETESDALSBRØD

810 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 015212
EPD-nummer: 4231973
GTIN: 07040850152125

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

201 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, vann, fullkornsHVETE, HVETEflak (maltede), RUGkli, HAVREgryn, SESAMfrø, linfrø, gjær, maltekstrakt av BYGG, salt, fortykningsmiddel(E412), HVETEGLUTEN, sukker, emulgator(E481, E472e, E471, SOYAlecitin), antiklumpemiddel(E170, E341b), enzymer(Alfa amylase), vegetabilsk olje av raps, melbehandlingsmiddel(, Ascorbinsyre), surhetsregulerende middel(E340i)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 059 kJ/ 253 kcal
Fett 4,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 42,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,40 g
Kostfiber 5,40 g
Protein 8,80 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 015212
EPD-nummer 4231973
GTIN 07040850152125
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 05.02.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 1 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt