Sitronformkake
400 gram
Varenummer: 046043 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850460435
Varenummer: 046043
EPD-nummer:
GTIN: 07040850460435
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, rapsolje, hvetestivelse, EGG, HVETEmel, vann, MELKepulver, vegetabilsk fett(Kokos), modifisert stivelse, hevemiddel(E450, E500), ris stivelse, glykosesirup, salt, emulgator(E471, E475), fortykningsmiddel(E415), konsentrat av presset sitron, glukosesirup, aroma(Naturlig sitronolje), farge(E100), glyserol, konserveringsmiddel(E200, E224)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 763 kJ/ 419 kcal |
Fett | 22,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,80 g |
Karbohydrat | 36,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,90 g |
Kostfiber | 0,60 g |
Protein | 16,20 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 046043 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850460435 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 15.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 60 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 35 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |