Sjokolade Mousse stamme
1150 gram
Varenummer: 080321 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850803218
Varenummer: 080321
EPD-nummer:
GTIN: 07040850803218
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
FLØTE, sukker, EGG, rapsolje, kakaomasse, hvetestivelse, helMELK, vann, kakaopulver, vegetabilsk fett(Kokos), modifisert stivelse, MYSEpulver, kakaoSMØR, emulgator(E471, E475), hevemiddel(E450, E500), ris stivelse, glukosesirup, salt, aroma(Vaniljearoma, Vanilje), fortykningsmiddel(E415, E412), MELKeprotein, gelatin, glukose sirup, EGGeplomme, stabilisator(E407), surhetsregulerende middel(E330, E507), farge(E160a, E101i), konsentrert sukret MELK,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 685 kJ/ 422 kcal |
Fett | 28,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,50 g |
Karbohydrat | 35,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 26,90 g |
Kostfiber | 2,20 g |
Protein | 4,40 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 080321 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850803218 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 15.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 200 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |