Sjokoladekake glutenfri 10p
1100 gram
Varenummer: 080161 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850801610
Varenummer: 080161
EPD-nummer:
GTIN: 07040850801610
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, FLØTE, EGG, vann, rapsolje, potetstivelse, kakoamasse, vegetabilsk fett av kokos, modifisert stivelse, kjerneMELK, kakaopulver, kakaoSMØR, emulgator(E481, E472b, E472e, E475, soyalecitin), hevemiddel(E450, E500), salt, MYSEpulver, konserveringsmiddel(E202), aroma(, Vaniljearoma), MELKesyrekultur, farge(E160a, E101), MELKepulver, glukose, fortykningsmiddel(E415), aroma(vaniljeekstrakt)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 755 kJ/ 420 kcal |
Fett | 28,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 14,00 g |
Karbohydrat | 40,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 32,10 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 2,90 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 080161 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850801610 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.08.2018 |
Oppdatert dato | 24.08.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |