Sjokoladekake m/kokus krt
1050 gram
Varenummer: 080415 | EPD-nummer: 4230264 | GTIN: 07040850804154
Varenummer: 080415
EPD-nummer: 4230264
GTIN: 07040850804154
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, EGG, rapsolje, vann, HVETEstivelse, kakaopulver, vegetabilsk fett(Kokos), vegetabilsk olje (kokos, raps), modifisert stivelse, MELKepulver, glukose, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), hevemiddel(E450, E500), salt, ris stivelse, glukosesirup, MELKeprotein, fortykningsmiddel(E415), konserveringsmiddel(E202), aroma,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 696 kJ/ 404 kcal |
Fett | 23,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,30 g |
Karbohydrat | 43,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 32,30 g |
Kostfiber | 2,10 g |
Protein | 3,60 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 080415 |
EPD-nummer | 4230264 |
GTIN | 07040850804154 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 12.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 125 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |