Bildebeskrivelse

Sjokoladekake m/kokus krt

1050 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 080415
EPD-nummer: 4230264
GTIN: 07040850804154

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

sukker, EGG, rapsolje, vann, HVETEstivelse, kakaopulver, vegetabilsk fett(Kokos), vegetabilsk olje (kokos, raps), modifisert stivelse, MELKepulver, glukose, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), hevemiddel(E450, E500), salt, ris stivelse, glukosesirup, MELKeprotein, fortykningsmiddel(E415), konserveringsmiddel(E202), aroma,

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 696 kJ/ 404 kcal
Fett 23,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,30 g
Karbohydrat 43,50 g
hvorav
- Sukkerarter 32,30 g
Kostfiber 2,10 g
Protein 3,60 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kaker, paier eller vannbakkels
Varenummer 080415
EPD-nummer 4230264
GTIN 07040850804154
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 12.02.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 125 dager
Lagringsgrad