Sjokoladekake medium
1900 gram
Varenummer: 049262 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850492627
Varenummer: 049262
EPD-nummer:
GTIN: 07040850492627
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, vegetabilsk fett (kokos, raps,SOYA), rapsolje, EGG, vann, HVETEstivelse, melis, HVETEmel (2%), kakao, kakaosmør, potetstivelse, vegetabilsk fett(Kokos), modifisert stivelse, kakaopulver, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), salt, MELKepulver, MYSEpulver, hevemiddel(E450, E500), ris stivelse, helMELKpulver, glukosesirup, glykosesirup, fortykningsmiddel(E415), farge(E160a), antioksidanter(E330), MELKeprotein, aroma(, Vanilje), kakaomasse, SMØR
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 513 kJ/ 362 kcal |
Fett | 13,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 54,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 48,40 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 4,70 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 049262 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850492627 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 15.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 3 grader (C) |
Temperatur, max. | 5 grader (C) |
Holdbarhet, total | 4 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |