SMÅ FROKOST HAVRE DEIG
55 gram
Varenummer: 061126 | EPD-nummer: 4223459 | GTIN: 07040850611264
Varenummer: 061126
EPD-nummer: 4223459
GTIN: 07040850611264
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, sammalt HVETE, vann, HAVREgryn, gjær, HAVREkli, sukker, YOGHURTpulver, salt, vegetabilsk fett og olje(raps, kokos), HVETEGLUTEN, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), naturlig SMØRaroma, surhetsregulerende middel(E330), farge(E160a)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten
Havre, Hvete |
||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Gluten
Havre, Hvete |
Ja | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Mandel, Hasselnøtter), Sesamfrø og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 098 kJ/ 256 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 46,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Kostfiber | 4,80 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 061126 |
EPD-nummer | 4223459 |
GTIN | 07040850611264 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 08.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |