Bildebeskrivelse
Brødskala Grovt

SMÅ FROKOST HAVRE DEIG

55 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 061126
EPD-nummer: 4223459
GTIN: 07040850611264

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

201 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, sammalt HVETE, vann, HAVREgryn, gjær, HAVREkli, sukker, YOGHURTpulver, salt, vegetabilsk fett og olje(raps, kokos), HVETEGLUTEN, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), naturlig SMØRaroma, surhetsregulerende middel(E330), farge(E160a)

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Havre, Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Mandel, Hasselnøtter), Sesamfrø og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 098 kJ/ 256 kcal
Fett 3,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 46,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,50 g
Kostfiber 4,80 g
Protein 8,70 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 061126
EPD-nummer 4223459
GTIN 07040850611264
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 08.02.2018

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt