Småboller-Hveteboller
60 gram
Varenummer: 020050 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850200505
Varenummer: 020050
EPD-nummer:
GTIN: 07040850200505
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sukker, vegetabilsk fett av raps og kokos, gjær, MYSEpulver, salt, helEGGpulver, MELKesukker, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), HVETEGLUTEN, kardemomme, MELKepulver, fortykningsmiddel(E415, E412), aroma(Naturlig SMØRaroma), hvetestivelse, sitronsyre, farge(E160a), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(E300)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 398 kJ/ 332 kcal |
Fett | 9,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,80 g |
Karbohydrat | 52,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,40 g |
Kostfiber | 1,80 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 020050 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850200505 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.08.2016 |
Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |