SOMMERBOLLER

120 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 020011
EPD-nummer: 4227039
GTIN: 07040850200116

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel (58,9%), sukker, vann, vegetabilsk olje av raps, gjær, vegetabilsk fett av kokos, kanel, kjerneMELK, MYSEpulver, salt, helEGGpulver, kardemomme, MELKesukker, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), HVETEGLUTEN, vegetabilsk olje (raps), MELKepulver, aroma(Smør, Vaniljearoma), modifisert stivelse, farge(E160a, E101), konserveringsmiddel(E202), HVETEstivelse, fortykningsmiddel(E412), antioksidanter(E330), antiklumpemiddel(E341iii), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre)

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 589 kJ/ 380 kcal
Fett 10,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,10 g
Karbohydrat 61,80 g
hvorav
- Sukkerarter 21,40 g
Kostfiber 2,10 g
Protein 7,80 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 020011
EPD-nummer 4227039
GTIN 07040850200116
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.12.2014
Oppdatert dato 01.11.2019

Oppbevaring

Temperatur, min 15 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 2 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad