SPANDAUER
90 gram
Varenummer: 030010 | EPD-nummer: 4235214 | GTIN: 07040850300106
Varenummer: 030010
EPD-nummer: 4235214
GTIN: 07040850300106
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, EGG, vegetabilsk fett av raps og kokos, vegetabilsk fett og olje av raps, fullherdet raps, sukker, fortykningsmiddel(E1414, E401, E440), gjær, salt, emulgator(E471, E472e, E475, SOYAlecitin), surhetsregulerende middel(E330, E339, E270), MELKepulver, MYSEpulver, aroma, farge(E160a), glukose, stabilisator(E516), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), dekstrose, potetstivelse, konserveringsmiddel(E200)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 731 kJ/ 414 kcal |
Fett | 37,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,30 g |
Karbohydrat | 39,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 13,60 g |
Protein | 5,40 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferske kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 030010 |
EPD-nummer | 4235214 |
GTIN | 07040850300106 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2014 |
Oppdatert dato | 19.01.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |