Spleisebrød 2 pk skive kart.
75 gram
Varenummer: 097002 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850970026
Varenummer: 097002
EPD-nummer:
GTIN: 07040850970026
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel (37,6%), vann, sammalt RUG (15,6%), sammalt HVETE (5,7%), HAVRE helkorn (4,9%), linfrø, solsikkekjerner, gjær, salt, HVETEGLUTEN, emulgator(E472e, E471), sukker, maltmel (BYGG), surhetsregulerende middel(E262), antioksidanter(E330), rapsolje, farge(E150a), enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Bygg, Rug, Hvete, Havre |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Bygg, Rug, Hvete, Havre |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Mandel, Hasselnøtter), Sesamfrø, Soya, Melk og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 067 kJ/ 255 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 41,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Kostfiber | 5,50 g |
Protein | 9,40 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 097002 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850970026 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.08.2018 |
Oppdatert dato | 16.05.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 270 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |