
Surdeigsbrød grovt
540,0
Varenummer: 015092 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850150923
Varenummer: 015092
EPD-nummer:
GTIN: 07040850150923

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
vann, HVETEmel, sammalt RUG, HVETEGLUTEN, RUGkli, salt, HVETEmaltmel, tørket HVETEsurdeig, RUGmaltmel, tørket RUGsurdeig, RUGmel, HVETEkli, maltekstrakt (BYGG), gjær, inaktiv tørrgjær, emulgator(E472e), melbehandlingsmiddel(E300), maltmel av HVETE, enzymer(Alfa amylase),
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten
Bygg, Rug, Hvete |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten
Bygg, Rug, Hvete |
![]() |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø, Melk og Egg


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 916 kJ/ 219 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 38,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 5,00 g |
Protein | 9,70 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 015092 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850150923 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.02.2016 |
Oppdatert dato | 19.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 12 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |